PALVELUT

Kodin sähkötyöt kannattaa suosiolla jättää ammattilaisen tehtäväksi, vaikka kiusaus niiden tekemiseen itse olisikin suuri. Väärin tehdyt sähköasennukset voivat aiheuttaa jopa hengenvaaran. Ohessa palveluvalikoimamme.

ILTA-ASENNUS

Teemme pienempiä asennustöitä myös ilta-aikaan, arkisin klo 20 asti. Tulemme silloin kun sinulle parhaiten sopii, esim. työpäivän jälkeen. Näin sinun ei tarvitse  järjestellä omia työaikojasi sähköasennuksen takia.

SÄHKÖURAKOINTI JA -ASENNUS

Toteutamme sähkötyöt tarpeesi mukaan – sähköpääkeskuksen asennuksesta aina viimeiseen pistorasiaan asti. Oli kyseessä sitten esim. huoneistoremontit (esim. keittiöt tai kylpyhuoneet), omakotitalojen saneerausremontit, liiketilojen ja tuotantolaitosten sähköasennukset. Teemme myös yhteistyötä rakennusliikkeiden kanssa saneerauskohteissa.

 

Hinta 50 € / h (40,32 € /h + alv)

Hinta ei sisällä matkustamista (kilometrit ja matkustaminen). Matkustamisen laskutus aina alkavalta puolelta tunnilta.

 

Yleisimmät pientyöt teemme lähialueella kiinteän hinnaston mukaan.

SÄHKÖSUUNNITTELU

Teemme sähkösuunnitelmat asiakkaan tarpeiden mukaan niin uudis-, kuin saneerauskohteisiin omakotitalosta teollisuus- ja tuotantorakennuksiin. Suunnittelu sisältää myös työpiirrustuksien puhtaaksi piirtämisen ja virallisen dokumentoinnin.

 

Hinta 55 € / h (44,35 € /h + alv)

Jokainen kohde hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Suunnittelun  hintaan vaikuttaa kohteen koko ja toteutustapa.  Kysy tarjous!

VENE- JA AJONEUVOSÄHKÖISTYS

Teemme myös matkailuautojen ja -vaunujen sekä veneiden sähkötyöt 12 V:sta  230 V:n asti. Sähkövika itse tehdyn asennuksen takia kesken purjehduksen  pilaa helposti loman.

 

SÄHKÖTURVA

Teemme kotiisi Sähköturva-tarkastuksen jossa kartoitamme sähköasennukset, laadimme pöytäkirjan ja annamme tarvittaessa arvion korjaustarpeista.

Tarkastuksen yhteydessä korjaamme mahdollisuuksien mukaan vaaralliset asennukset tai poistamme ne käytöstä.

Sähköasennuksilla ja -tuotteilla on arvoitu elinkaari ja -ikä; esim. pistorasioilla ja johdotuksilla 20-40 vuotta, valaisimilla 20-30 vuotta ja loistevalaisimen liitäntälaitteella 10-15 vuotta. Siksi niiden kunto on hyvä tarkistaa aika ajoin.